Predaj, pozemok pre rodinné domy, Nová Vieska 27 000,00 EUR navrhnúť cenu

2223 m2 rovinatý pozemok na výstavbu domu v malebnej dedinke Nová Vieska

Túžite po ozajstnom vidieckom bývaní blízko panenskej prírody?
Tento 2223 m2 rovinatý pozemok ponúka možnosti na výstavbu domu priamo pri prírodnej rezervácií v malebnej dedinke Nová Vieska.

Podľa územného plánu obce je vhodný na stavebné účely, keďže už aj v minulosti bol využívaný na bývanie, v prednej časti pozemku stál hlinený dom, ktorého pozostatky sú tu stále - zopár stĺpov z pálenej tehly a veľká kopa hliny. Vedľa domu bola aj garáž, z ktorej ostala už len základová doska.

Pozemok s rozmermi cca 160 m x 14 m siaha až do prírodnej rezervácie, kde je táto časť pozemku zarastená hustým porastom rôznych drevín.

Na pozemku je pôvodná hlboká skružová studňa. Všetky inžinierske siete sú v dosahu pred pozemkom na ulici.
K pozemku vedie asfaltová cesta.

Centrum obce so základnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len 500 m od domu. Nemôžem zabudnúť spomenúť ani dobré dopravné spojenie s mestom Štúrovo a Nové Zámky - odkiaľ sa dostanete priamym vlakovým spojom za jednu hodinku do Budapešti a Bratislavy.

Pozemok je svojim umiestnením a prostredím vhodný na výstavbu rodinného domu, chalupy alebo rekreačnej chaty umožňujúce bývanie na vidieku alebo rekreačné víkendové využitie.

Len 400 m od domu sa v prírodnej rezervácií Parížske močiare nachádza jazero, okolo ktorého boli vybudované lavičky na posedenie a piknik v prírode. Pri jazere preteká aj potok Paríž, ktorý je menovateľom miestnej prírodnej rezervácie. Popri potoku vedie náučný chodník až do susednej obce Gbelce, kde nájdete rozhľadňu ponad močiare.

V okolí obce nájdete množstvo ďalších miest na výlety: len 20 km je vzdialené najväčšie termálne kúpalisko Vadaš v meste Štúrovo, kde je aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. Neďaleko sa rozprestiera najjužnejšie slovenské pohorie Burdov, ktoré je preplnené turistickými trasami s krásnym výhľadmi na kľukatú rieku Dunaj.

  • Cena 27 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 11. 8. 2024
  • Číslo inzerátu AR-0553-1105943 (289559)
  • Výmera pozemku celkom 2223 m2
  • Odpadové vody verejná kanalizácia
  • Kanalizačná prípojka nie je
  • Elektrická prípojka v dosahu
  • Plynová prípojka v dosahu
  • Vodovodná prípojka v dosahu
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Denisa Gundová
Denisa Gundová Telefón: +421918757163 E-mail: gundova@romantickechalupy.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
Romantické chalupy, s.r.o. Nejedlého 67 84102 Bratislava Telefón: 0918 789 218, 0911 291 632 E-mail: chalupy@romantickechalupy.sk Web:
 
TOPlist TOPlist