Predaj, rodinný dom, 2 108 m2, Svätý Peter, Svätý Peter 59 990,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, rodinný dom Svätý Peter - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Ponúkame vám na predaj rodinný dom v prekrásnej mierne kopcovitej doline v obci Svätý Peter. Starostlivo udržiavaný domček postavený tradičným spôsobom nabíjaním hliny, s úžasnou vidieckou atmosférou sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 2108 m2 a ponúka zdravé prostredie, samostatnosť a udržateľnosť.
Šarm a atmosféra tradičného vidieckeho bývania, v tomto dome vás vtiahne do čias minulých, kedy jednoduchosť a pohoda vytvárali základ rodinného života a ponúka útočisko pred rušným svetom.


DISPOZÍCIA:
Do domu je vstup do priestrannej predizby, z ktorej je umožnený vstup do kuchyne a kúpeľne spojenej s toaletou. Z kuchyne vedie vstup do dvoch izieb, pričom jedna je priechodná a má samostatný výstup do dvora a druhá je nepriechodná s výhľadom na ulicu. Vedľa kuchyne je komora, ktorá bola vytvorená oddelením technickej miestnosti a dielne.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Pôvodná časť rodinného domu je postavená z prírodného materiálu, a približne pred piatimi rokmi boli jej múry spevnené podmurovaním a izolované. Pristavala sa predizba a kúpeľňa a následne bol krov obnovený a na sedlovej streche sa vymenila strešná krytina na plechovú. Odkvapy, žľaby a elektrické rozvody sa vymenili, okná a dvere na plastové a obnovila sa fasáda na dome.

Na oplotenom pozemku vo dvore sa nachádza pivnica a v záhrade, v ktorej sú ovocné stromy (hrušky, jablone, slivky, broskyne), je prstencová 13 metrov hlboká studňa a 21 metrov hlboká vŕtaná studňa, ktorá je zavedená do domu.


TECHNICKÝ STAV:
Vo všetkých miestnostiach sú betónové podlahy pokryté PVC. Kúrenie bolo riešené plynovými gamatkami. TÚV je zabezpečené elektrickým bojlerom. Dom má dva komíny, ktoré umožňujú využiť ďalšiu alternatívu kúrenia.

INŽINIERSKE SIETE:
Rodinný dom je napojený na plynovú a elektrickú prípojku. Vodovodná prípojka a prípojka na verejnú kanalizáciu sa nachádzajú pred nehnuteľnosťou. Splašková voda je vedená do žumpy.

VÝHODY:
Najväčšou prednosťou tejto nehnuteľnosti je jej stav a materiál, z ktorého je postavený, umiestnenie v pokojnej obci na juhu Slovenska s najvyššími letnými teplotami, výbornou úrodnou pôdou, s dostatkom vody.
Hlinené domy sú energeticky účinnejšie ako tradičné domy, pretože hlinené steny majú vysokú tepelnú akumulačnú schopnosť, ktorá pomáha udržiavať stabilnú teplotu v interiéri. To znamená, že v zime sa dom ľahšie zohrieva a v lete udržuje chlad.


LOKALITA:
Obec Svätý Peter je vinárskou obcou, v ktorej sú predajne potravinárskeho a nepotravinárskeho tovaru, pohostinstvá, čerpacia stanica, samostatná ambulancia lekára pre dospelých, samostatná ambulancia stomatológa, základná a materská škola, reštaurácie, preslávený penzión St. Petrus Vini, knižnica, pošta. Okresné mesto Komárno je vzdialené 15 km, mesto Hurbanovo 7 km.


NÁZOR MAKLÉRA:
Samostatnosť a udržateľnosť sú dnešnými cennými hodnotami, a práve tento dom ponúka ich spojenie s kúzelnou atmosférou minulosti. S vlastnou záhradou, studňou sa stávate pánom svojho bývania aj života, a to v súlade s prírodou a jej rytmami. Toto je ideálne miesto na celoročné bývanie alebo chalupárčenie so schopnosťou byť sebestačným, s minimálnymi nárokmi na energiu a vodu.

Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 542 832 alebo na andreavigh@haloreality.sk. ID ponuky: KN-66808

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 59 990,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 22. 7. 2024
  • Číslo inzerátu AR-048A-150114 (66808)
  • Lokalita Svätý Peter

Kontaktovať makléra

Andrea Vígh
Andrea Vígh Telefón: +421944542832 E-mail: andreavigh@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 

Podobné reality

Rodinný dom, Predaj, Svätý Peter

Predaj, rodinný dom, 1 334 m2

Svätý Peter 98 000,00 EUR

Rodinný dom, Predaj, Svätý Peter

Predaj, rodinný dom, 640 m2

Svätý Peter 227 000,00 EUR

Rodinný dom, Predaj, Svätý Peter

Predaj, rodinný dom

Svätý Peter 195 000,00 EUR

Rodinný dom, Predaj, Svätý Peter

Predaj, rodinný dom, 130 m2

Svätý Peter 194 000,00 EUR

TOPlist TOPlist