Predaj, iný objekt, Podhájska 468 085,00 EUR navrhnúť cenu

EXKLUZÍVNY PREDAJ - 10-IZBOVÝ DOM - PENZIÓN - PODHÁJSKA

Hľadáte veľký dom, fungujúci ako obľúbený penzión v príjemnom a tichom prostredí a v blízkosti známeho termálneho kúpaliska? V tom prípade presne Vám EQUILIBRIO real v spolupráci so Samuelom Jablonkom exkluzívne ponúka dvojpodlažný 10 izbový dom v Podhájskej, ktorý dlhodobo funguje pod značkou Penzión Termál.

Stavby:
Dvojposchodový 10-izbový dom s úžitkovou plochou vyše 240 m2 bol postavený v roku 2004. Srdcom horného poschodia je kuchyňa so spoločenskou miestnosťou, ktorá vedie priamo do 4 zariadených hosťovských izieb, vybavených kúpeľňou s toaletou a vlastnou časťou balkóna. Na prízemí sú 4 izby, 2 kúpeľne, samostatná kuchyňa oddelená od veľkej spoločenskej miestnosti ideálnej pre väčšie skupiny hostí a napokon zastrešená terasa, kde sa dá relaxovať a užívať si ticho. Ústredné vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom. Nehnuteľnosť je samozrejme možné využiť aj ako veľký viacgeneračný dom, prípadne ako kombináciu vlastného bývania s ubytovaním v súkromí. Dom nemá vystavený energetický certifikát.

V záhrade stoja ešte ďalšie dve budovy: Samostatne obývateľný záhradný domček s dvomi izbami a kúpeľňou s toaletou. Ďalšia budova slúži ako recepcia a má dve miestnosti.

Pozemok:
Pozemok je rovinatý, s výmerou 877 m2 a zo všetkých strán ohraničený plotom. Priamo na pozemku sa nachádza aj veľké parkovisko.
Inžinierske siete: Dom je pripojený na elektrinu, plyn a verejný vodovod. Odpad je riešený formou žumpy s čističkou.

Lokalita:
Nehnuteľnosť sa nachádza 500 metrov od železničnej stanice obsluhovanej rýchlikmi trasy Bratislava-Banská Bystrica a je vzdialená len 1 kilometer od známeho termálneho kúpaliska. Je však situovaná na pokojnom a tichom mieste s krásnou prírodou v okolí.

Úspešná značka ako bonus:
Nehnuteľnosť sa predáva spolu s úspešnou značkou “Penzión Termál”. Samé za seba hovorí nezávislé hodnotenie ubytovania: 4,7 z 5 na Googli a 8,9 z 10 na Bookingu. Nový majiteľ získa penzión spolu s kompletnou databázou spokojnej klientely, a tiež s prístupom na všetky ubytovacie a propagačné stránky.

Investičný prepočet:
Záujemcov o kúpu určite bude zaujímať návratnosť investície. Hrubú ročnú tržbu sme vypočítali ako súčin realistickej obsadenosti penziónu vychádzajúcej z doterajších štatistík a ceny za ubytovanie pre každého návštevníka. Od toho sme odpočítali predpokladané mesačné výdavky. Výsledkom pre investora je ročný výnos vo výške 11,4 %, pokiaľ sa rozhodne nákup realizovať z vlastných prostriedkov, alebo ročný výnos vo výške 27,7 % pokiaľ sa rozhodne využiť financovanie cez úver. Zaujímajú Vás bližšie podrobnosti? Radi odpovieme na Vaše otázky.

Video:
Moderovaná prehliadka penziónu: youtu.be/B7HB3_R_-AE
Vzdialenosť od kúpaliska: instagram.com/reel/C-5MBoxKyLR/

Na vyžiadanie Vám radi poskytneme virtuálnu prehliadku pomocou 3D skenu.

Cena nehnuteľnosti je 468 085 €.

Záujemcom o kúpu, ktorí chcú nehnuteľnosť využiť ako rodinný dom a potrebujú vybaviť hypotekárny úver, vieme poskytnúť nadštandardnú pomoc pri vybavení úveru.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky.

Pre viac informácií o tejto nehnuteľnosti prosím kontaktujte realitného poradcu Samuela Jablonku.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny servis.
Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: (rodinný dom, dom, RD, záhrada, penzión, ubytovanie, Podhájska, EQ real, EQ)

  • Cena 468 085,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 3. 7. 2024
  • Číslo inzerátu AR-0R32-100486 (P240523SJ)
  • Celková úžitková plocha 240 m2
  • Zastavaná plocha 207 m2
  • Pitná voda vodovod
  • Telefón nie je
  • Kanalizačná prípojka nie je
  • Elektrická prípojka na pozemku
  • Plynová prípojka na pozemku
  • Vodovodná prípojka na pozemku
  • Stav Čiastočná rekonštrukcia
  • Balkón Nie
  • Lodžia Nie
  • Terasa Nie
  • Energetický certifikát budovy 99
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

RNDr. Samuel Jablonka
RNDr. Samuel Jablonka Telefón: +421904917611 E-mail: samuel.jablonka@eqreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
EQUILIBRIO real Jesenského 27 04001 Košice Telefón: +421915954325, +421915672042 E-mail: eqreal@eqreal.sk Web:
 
TOPlist TOPlist