Predaj, 2-izb. byt, 61 m2, Trstená, Trstená 125 000,00 EUR navrhnúť cenu

REZERVOVANÉ - Predaj, dvojizbový byt Trstená, sídlisko Západ - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Ponúkame Vám v meste Trstená, na sídlisku Západ dvojizbový( upravený na trojizbový) byt s lodžiou, kompletne zrekonštruovaný, o rozlohe 61 m2. Byt sa nachádza v štvorpodlažnom panelovom, bytovom dome na vyvýšenom prízemí. Je teplý a svetlý.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby vybavenej zasúvacími skriňami na mieru, kuchyne, 2 priestranných izieb z ktorých je jedna rozdelená zasúvacími dverami na polovicu a tým vytvorená útulná izba pre deti, kúpeľne, samostatnej toalety a presklenej lodžie. K bytu prislúcha aj pivnica.
Po vstupe do bytu očarí chodba, ktorá je veľmi dobre priestorovo vyriešená a má veľa úložného priestoru vďaka zasúvacím skriniam robených na mieru. V chodbe po ľavej strane strane sa nachádza samostatná toaleta a kúpeľňa.
Smerom priamo z chodby prejdeme do rodičovskej spálne, ktorá je zasúvacími dverami oddelená od detskej izby a tým sú z jednej izby vytvorené dve. Pokračovaním doľava je napravo obývačka a priamo kuchyňa, z ktoréj sa prechádza do presklenej lodžie.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt je kompletne zrekonštruovaný. Kuchyňa je robená na mieru a je vybavená varnou doskou s rúrou na pečenie, digestorom a mikrovlnnou rúrou. Ľadnička s mrazničkou je samostatne stojaca. Okná sú plastové so žalúziami. Podlaha je vinylová a v kúpeľni a toalete je na podlahe dlažba. Priestorovo dobre riešená kúpeľňa má vaňu, umývadlo a skrinku na odkladanie. Taktiež je tu príprava na umiestnenie a pripojenie na práčku a sušičku.

Byt sa predáva tak ako videný so vstavanými skriňami v chodbe a obývačke a kuchyňou robenej na mieru( bez ľadničky s mrazničkou). Tiež ostáva vybavenie kúpeľne okrem práčky a sušičky. Ostatné zariadenie bytu ako gauč, postele a podobne zostane po vzájomnej dohode medzi predávajúcim a kupujúcim( ak by to kupujúcemu vyhovovalo a mal by o to záujem ).

BYTOVÝ DOM: Hlavné vchodové dvere, schodište a spoločné chodby sú zrekonštruované, svetlé a udržiavané. Bytový dom je zateplený, má plastové okná a elektrický vrátnik. Nemá výťah. Okolie bytového domu je krásne udržiavané. K bytu je možné využívať aj tzv. kočikáreň, napr.: na odkladanie bicyklov. Možnosť parkovať priamo pred bytovým domom, ktorého prevádzka je v správe OSBD Dolný Kubín.

VÝHODY: Okrem možnosti individuálneho prispôsobenia má tento byt aj výhodnú polohu. V blízkosti nájdete obchody, reštaurácie, školy a ďalšie dôležité zariadenia občianskej vybavenosti. Okolie je pokojné a príjemné na bývanie.

MESAČNÉ NÁKLADY: Prevádzkové náklady sú v cene rozpisu z bytového družstva, ca.180eur plus elektrická energia. Poplatky za elekt. energiu sú individuálne podľa počtu obyvateľov v byte a nastavenej tarify u prevádzkovateľa distribučnej siete.

LOKALITA: Mesto poskytuje všetky potrebné služby a zároveň je obklopené krásnou prírodou, čo vytvára ideálnu rovnováhu medzi mestským a prírodným životom.
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody, cyklotrasa, detské ihrisko, workoutová zóna, potraviny, nemocnica. Zastávky autobusu ca. 200m.

NÁZOR MAKLÉRA: Tento dvojizbový byt v Trstenej je skvelou investíciou do vlastného bývania s možnosťou okamžitého bývania bez potreby ďalších investícií. Lokalita je výborná a ponúka veľa možností pre pohodlný život. Nezmeškajte túto príležitosť mať vlastný byt s bez roboty a prerábania... Energetická trieda C.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0911 288 853 alebo na slavomiraploransky@haloreality.sk. ID ponuky: TS-67024

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 125 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 13. 8. 2024
  • Číslo inzerátu AR-048A-150154 (67024)
  • Lokalita Trstená

Kontaktovať makléra

Slavomíra Ploransky
Slavomíra Ploransky Telefón: +421911288853 E-mail: slavomiraploransky@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist